Little Photo

Little Photo 4.2.7

Geef je foto's eenvoudig een retro-look

VOOR

  • Veel effecten en bewerkingsopties
  • Schrijven en schilderen op foto's
  • Eenvoudig delen via Facebook, mail, etc.

TEGEN

  • Verwarrende navigatie
  • Bewerking ongedaan maken vaak onmogelijk

Goed
7

Little Photo is een gratis app voor Android waarmee je jouw foto's op allerlei manieren cooler maakt. Je past meteen effecten toe op nieuwe foto's, zodat ze er bijvoorbeeld uitzien als Polaroid- of Lomo-kiekjes.

Je gebruikt Little Photo in 2 stappen: eerst maak je een foto en daarna bewerk je deze. De camerafunctie wijkt enigszins af van die van je Android-toestel: je neemt foto's namelijk door waar dan ook op het scherm te drukken, in plaats van op een bepaalde knop. Een andere optie is om de volume-knoppen aan de zijkant van je telefoon te gebruiken.

De ware potentie van Little Photo komt hierna pas naar voren. In de submenu's Effects 1 & 2 heb je de keuze uit tientallen leuke en minder leuke effecten. Via Tools bewerk je een foto handmatig door er bijvoorbeeld tekst of figuren (hartjes, bloemetjes, etc.) aan toe te voegen. De edits verlopen soepel, maar het dient gezegd dat de navigatie van Little Photo erg verwarrend is. Er zijn te veel submenu's, de Terug-knop werkt soms niet en het is zelden duidelijk hoe je een bewerking ongedaan maakt.

Met de Little Photo camera-app beschik je over veel mooie effecten voor je kiekjes. Door de moeizame navigatie raak je helaas vaak in de knoop wanneer je meerdere bewerkingen op één foto wilt toepassen. Zolang je het maar eenvoudig houdt, is Little Photo echter een zeer nuttige app.

Meeste downloads Fotografie voor android

Meer
Little Photo

Download

Little Photo 4.2.7

Beoordelingen about Little Photo